Over ons

Doel van deze website

Door eerlijke informatie te geven over identiteit, seksualiteit en relaties, worden jongvolwassenen geholpen goed met seksualiteit om te gaan. Er wordt rekening gehouden met de leefwereld van religieuze jongeren. Zo worden zij geholpen zelf bewuste keuzes te maken.

Onze visie

Seksualiteit hoort bij onze identiteit. Door het accepteren van je seksualiteit, kan het op een gezonde manier beleefd worden. Seksualiteit komt volledig tot haar recht in een gelijkwaardige relatie waarin liefde, respect en trouw centraal staan.

Ontwikkeling website

Bij dit project zijn meerdere mensen op persoonlijke titel betrokken. Dit zijn professionals die werkzaam zijn in de hulpverlening (ook op het gebied van seksualiteit) en bekend zijn met de christelijke achtergrond.

Initiatiefnemer van dit project en schrijver van de website is Arjet Borger (zie www.arjetborger.nl). Zij is ook beschikbaar voor het geven van spreekbeurten en trainingen.  

Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voor een weergave van een selectie van gebruikte literatuur, klik hier (pdf).

© 2010 - 2018 Vrijeliefde.nl - Alle rechten voorbehouden
Geprint van © 2010 - 2018 Vrijeliefde.nl - Alle rechten voorbehouden